Fostul premier Victor Ponta realizeaza o analiza a modului in care au reactionat autoritatile atunci cand au avut loc inundatii pe timpul Guvernului Ponta si cum reactioneaza astazi decidentii in timpul Guvernului Ciolos, scrie romaniatv.net.

"Cand au mers Ponta si Dragnea la inundatii in Teleorman s-a facut bascalie - si ne-a injurat Propaganda cu toti 'deontologii'/ nu mai intereseaza pe nimeni ca acolo s-a construit in 2014 digul necesar si de atunci nu mai sunt inundate satele din zona!

Acum avem ce ne-au dorit 'tinerii frumosi si liberi' - nu ii pasa nimanui de bietii oameni si se descurca cum pot cu ajutorul celor de la ISU / nu i-ati vazut nici pe Iohannis, nici pe Ciolos, nici pe vreun ministru , nici pe Mandruta, Chirila, Tapalaga sau Clotilde - pe Facebook nu ploua si nu sunt inundatii/ iar oamenii din acele zone nu au finantari de la 'Soros' si nici nu voteaza USR - deci sa se descurce singuri!

Poate totusi noi toti ceilalti ii sanctionam pe 11 Decembrie pe toti acesti indolenti si aroganti - si ne ocupam din nou de viata oamenilor nu de manipularile Propagandei!", a scris Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.