Lufthansa lanseaza Destination Running Lufhansa, o competitie destinata tuturor celor atrasi de conceptul unei vieti echilibrate si sanatoase, dar si dornici sa descopere unele dintre cele mai frumoase destinatii exotice din programul de zbor Lufthansa. Astfel, concursul le ofera participantilor sansa de a castiga bilete de zbor catre o destinatie de vis, dar si o serie de alte premii care le vor completa stilul de viata activ.

Pentru a se inscrie, fiecare persoana interesata, care va avea titlul de „pilot”, trebuie sa-si aleaga un partener de alergare, respectiv un „co-pilot”, sa intre apoi pe platforma www.lufthansa-dreamscapes.com si sa selecteze una dintre cele 7 destinatii exotice noi care se regasesc in programul de zbor Lufthansa: San Jose (in California, SUA), Tampa (in Florida, SUA), Cancun (in Mexic), Panama City (in Panama), Nairobi (in Kenya, Africa), Male (in Insulele Maldive) sau Mauritius (insula Mauritius, Oceanul Indian). Pilotul ii va trimite apoi co-pilotului link-ul generat in website pentru ca acesta sa se autentifice, la randul sau. Echipa astfel formata trebuie apoi sa alerge numarul de ore corespunzator calatoriei catre destinatia aleasa. Pentru a contoriza timpul de alergare, participantii pot folosi oricare dintre aplicatiile standard pentru alergare, precum Fitbit, Garmin, Strava, Runtastic, Jawbone sau mapmyrun, care va fi apoi sincronizata la platforma www.lufthansa-dreamscapes.com, validand astfel participarea in concurs.

Lufthansa Destination Running a fost inspirata de conceptul „life balance”, un stil de viata activ ce pune accent pe gasirea unui echilibru intre viata profesionala si dezvoltarea personala, punand in prim-plan atat miscarea, cat si experiente inedite, cum sunt calatoriile catre destinatii exotice.
Concursul se va desfasura pana pe data de 14 noiembrie, atunci cand toate inscrierile valide vor intra in cursa pentru premiile puse in joc. Marele premiu consta in 2 bilete de zbor la clasa Premium Economy catre destinatia aleasa din cele 7. Alti 49 de castigatori vor primi camere video Go Pro Hero 4, smartwatch-uri Garmin Vivoactive HR Sporthur sau dispozitive de tip armband pentru smartphone-uri.

Potrivit unui comunicat remis 9am, clasa de calatorie Premium Economy este pusa la dispozitia pasagerilor Lufthansa in toate zborurile intercontinentale, oferindu-le acestora un plus de confort la un pret accesibil. Scaunele din aceasta clasa asigura cu pana la 50% mai mult spatiu decat cele din clasa Economy, oferindu-le, totodata, pasagerilor o serie de facilitati superioare precum: cotiere proprii fiecarui scaun, suporturi de sticla, spatii extra de depozitare, scaune mai flexibile, priza electrica, doua bagaje de cala de 23 de kg fiecare si meniu à la carte. Peste 1,5 milioane de pasageri aleg anual sa calatoreasca la clasa Premium Economy.

Citeste si:
Cele mai bune destinații pentru luna de miere în 2023
Cele mai bune destinații...

Pentru mai multe detalii referitoare la desfasurarea concursului, accesati: www.lufthansa-dreamscapes.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.