UPDATE: Fostul ministru al Culturii, Razvan Theodorescu (77 de ani) a venit, luni noaptea, la casa de vacanta in care a fost gasit decedat fiul sau. Fostul politician spune ca a vorbit cu fiul sau la telefon si ca acesta nu se simtea bine. Fusese muscat de o vipera, in muntii Buzaului. "Mi-a dat un telefon ieri ca nu se simtea bine, trebuia sa vina la Bucuresti. ll muscase ceva, credea el", a spus Razvan Theodorescu, potrivit stirileprotv.ro.

Potrivit primelor date ale anchetei, barbatul s-ar fi plans unui vecin ca ar fi fost muscat de un sarpe, iar apoi ar fi facut febra.

Potrivit unor surse din Politie, luni seara, Ion Theodorescu, in varsta de 43 de ani, a fost gasit mort de catre nemajera, in locuinta de vacanta din localitatea argeseana Corbeni, ea fiind si cea care a sunat la 112. La ora actuala politistii incearca sa afle imprejurarile in care a murit barbatul, scrie news.ro.

Din primele date a reiesit ca barbatul s-ar fi plans ca ar fi fost muscat de un sarpe si apoi ar fi facut febra. Medicii sositi la fata locului au constatat decesul, care ar fi avut loc cu cateva ore inainte de sosirea lor. In urma necropsiei, urmeaza sa fie stabilita cu certitudine cauza decesului.