Bucurestenii nu renunta la shaorma nici in timpul noptii.

Potrivit foodpanda.ro, cea mai mare platforma de food ordering din Romania, acest sortiment culinar este cel mai cautat in Capitala, chiar si dupa ora 23:00. Comenzile se fac cu precadere din centrul orasului, iar valoarea bonului mediu este similara cu cea din timpul zilei, respectiv circa 60 lei.

Conform datelor foodpanda, numarul bucurestenilor care comanda mancare de pe Internet in timpul noptii creste constant. Cele mai multe comenzi se fac in special vinerea si sambata, intre orele 1:00 – 2:30, de pe smartphone-uri si tablete. Astfel, dispozitivele mobile cu sistem iOS au o pondere de 42% dintre comenzi, cele cu Android cumuleaza 20% din total, iar restul este generat de desktop-uri.
”Dupa rezultatele inregistrate la jumatatea lunii august, cand am introdus la nivel de test livrarile in timpul noptii, in Capitala, am decis sa derulam in continuare aceasta campanie. De atunci, am observat ca tot mai multi bucuresteni s-au obisnuit cu programul prelungit de livrari, valabil in zilele de joi, vineri si sambata, de la ora 10.00, pana la ora 4.00 dimineata, in ziua urmatoare. Vom continua sa analizam potentialul livrarilor in timpul noptii si in alte orase cu arii mari de acoperire pentru foodpanda Romania, urmatorul pe lista noastra pentru acest obiectiv fiind Timisoara”, declara Radu Balaceanu, Country Manager foodpanda Romania.

Potrivit acestuia, in prima luna de la implementarea programului de noapte, numarul comenzilor a depasit cu peste 2% estimarile de dinaintea campaniei, iar ponderea creste de la o saptamana la alta. Cele mai multe livrari se fac in centrul Capitalei, la o distanta maxima de 3 km de Piata Unirii.

In ceea ce priveste bonul mediu din timpul noptii, valoarea acestuia este similara cu cea inregistrata in timpul zilei, respectiv 63 de lei, o treime dintre clienti platind online direct din aplicatia mobila. In schimb, cele mai mari comenzi facute pana acum in Bucuresti dupa ora 23:00 au fost cuprinse intre 115 lei si 123 lei si au inclus, cu precadere, shaorma.

Printre restaurantele listate pe platforma care au bucataria deschisa si dupa miezul noptii se numara St. Patrick, din Centrul Vechi, Beraria Germana si Le Boutique food concept store, pentru care se livreaza pana la ora 2:00, Bellini Tineretului si Belviso, care onoreaza comenzile primite pana la ora 24:00, si The BackYard, care in zilele de joi spre vineri asigura mancarea pana la ora 24:00, iar sambata si duminica pana la ora 2:00.

Citeste si:
Vacanța din Indonezia, un coșmar pentru Mira. Artista nu le dorește...
Vacanța din Indonezia, un...

Restaurantele pentru care se livreaza mancare pana la ora 4.00 dimineata sunt Nargila, Dristor Doner din zona Budapesta, Divan de la Piata Romana, Mr. Purcelus si Famous Pizza, se arata in comunicatul remis 9AM.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.