O tanata de 25 de ani din Galati a mintit ca i s-a furat telefonul mobil, in valoare de peste 3.000 de lei, pentru a obtine banii de pe asigurare.

O tanara este urmarita penal dupa ce a mintit ca i-a fost furat un telefon mobil de 3.100 de lei, pentru a incasa o polita de asigurare. Fata a avut si un complice care ar fi ajutat-o sa isi vanda telefonul, acesta fiind si el cercetat de politisti.

Tanara a anuntat politistii, al inceputul lunii august, ca i s-a furat telefonul mobil in timp ce mergea pe o strada din Galati, sperand ca astfel va obtine banii de pe asigurare. In realitate, ea a vandut telefonul mobil pe un site de vanzari-cumparari, cu suma de 1.500 de lei, fiind ajutata in acest sens de un barbat de 31 ani.

Din cate se pare tanara s-a folosit de faptul ca telefonul mobil era asigurat la o societate de asigurari din Bucuresti, sesizand in mod nereal atat Politia, cat si firma de asigurari pentru incasarea despagubirilor aferente politei de asigurare, scrie news.ro.

In urma probatoriului instrumentat in acest caz, marti, s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de cei doi pentru inselaciune privind asigurarile si complicitate la inselaciune privind asigurarile. Cercetarile sunt continuate de politisti pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celor doi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.