Tribunalul Bucuresti a aprobat miercuri solicitarea RADET de a intra in insolventa.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, in urma cu doua saptamani, proiectul de hotarare privind mandatarea Consiliului de Administratie RADET Bucuresti de a lua toate masurile tehnice, juridice si economice necesare pentru asigurarea continuitatii activitatii regiei, pentru garantarea livrarii agentului termic pentru populatie si institutii.

In proiect a fost introdus un amendament de intrarea a RADET in insolventa, iar institutia a depus vineri solicitarea de intrare in insolventa la Tribunalul Bucuresti. Primul termen stabilit de Tribunalul Bucuresti a fost de 5 octombrie, scrie rtv.net,

Dupa RADET, si ELCEN a depus, luni, cererea de intrare in insolventa la Tribunalul Bucuresti. Instanta a stabilit un prim termen de judecata pe 6 octombrie.

Tribunalul Bucuresti a inregistrat luni cererea ELCEN si a stabilit primul termen de judecata in 6 octombrie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.