In magazin vei gasi mai multe variatii ale parfumului, dar explicatiile ajuta mai mult daca le stii dinainte. Desi ai fi tentat sa crezi ca apa de parfum si parfumul sunt acelasi lucru, in realitate fiecare are stabilit o alta definite si un scop diferit.

Alegerea unei anumite miresme poate fi de multe ori o sarcina dificila, mai ales cand aromele parfumurilor sunt atat de diferite. Recomandarile specialistilor este ca notele sa fie alese in functie de tipul de piele sau de ocazia cand va fi purtat.

Indiferent ca ai fost pus in situatia de a alege un cadou pentru cineva drag sau ca ai vrut o schimbare pentru tine, alegerea unui parfum s-a dovedit mereu a fi o complicata, mai ales cand nu ai stiut pentru ce sa optezi dintre variantele de produse.

Catalog online AVON cu oferte la cosmetice si cadouri este disponibil aici.

Insa si mai important este sa stii sa alegi dintre un parfum, o apa de parfum, apa de toaleta si apa de colonie. Ai fi tentat sa crezi ca deosebire sta in brand sau in ambalaj, doar ca totul sta in alti termeni.

Un ghid pentru a face diferenta intre diferitele esente si uleiuri de parfumuri este disponibil pe retail.ro.

Sursa foto: pixabay.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.