Fostul pugilist american Mike Tyson va vizita, miercuri, Palatul Parlamentului si va participa ca invitat la sedinta plenului Senatului.

Secretarul liberal al Senatului, Ben-Oni Ardelean, a declarat ca acesta va ajunge in Romania in jurul orei 11:00, scrie realitatea.net.

"Maine (miercuri - n.r.), in cadrul sedintei de dimineata a plenului Senatului, va veni si domnul Mike Tyson, care este recunoscut in lumea sportului si a filantropiei, in general. Va veni si va fi salutat in cadrul Senatului. Bineinteles, va vizita si aceasta cladire frumoasa, si Bucurestiul. Aterizeaza maine dimineata, la 11,00. Nu stiu restul programului", a declarat Ardelean, la finalul sedintei Biroului permanent al Senatului.

Intrebat cine anume l-a invitat Mike Tyson la Senat, liberalul a replicat: "Nu pot sa va dau detaliile astea, stiu doar ca maine va veni la Senat".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.