Pasionatii de jocuri pot participa pe 22 octombrie, in Bucuresti, la un eveniment inedit: Decatlonul de board games, organizat in beneficiul HOSPICE Casa Sperantei. Timp de 10 ore, participantii vor juca zece dintre cele mai populare board games, precum Catan, Dixit, Activity, Saboteur, Jenga, Game of Thrones – Card Game, Carcassonne, HAC Loveletter, Qwirkle si Cards Against Humanity.

Evenimentul este unul caritabil: toate fondurile stranse vor fi folosite pentru dezvoltarea Centrului socio-medical HOSPICE de la Adunatii Copaceni, de care vor beneficia copiii care sufera de boli cu prognostic limitat de viata si familiile acestora. Centrul este gandit ca un spatiu in care acestia sa gaseasca sprijin si alinare, atunci cand se confrunta, pe langa problemele medicale cauzate de boala, cu probleme de natura sociala si materiala.

“Competitiile sportive de tip maraton sunt tot mai populare in Romania si sute de alergatori decid sa sustina cauza HOSPICE Casa Sperantei si sa stranga bani pentru pacientii cu boli incurabile. Exista insa foarte multi oameni care, din diferite motive, nu pot sa alerge, dar vor sa ajute, la randul lor. Tocmai de aceea ne-am gandit sa organizam un decatlon de board games care sa atraga in special publicul tanar. Noi, la HOSPICE, credem foarte mult in tineri si ii invitam sa ni se alature, pentru o cauza nobila”, a declarat Mirela Nemtanu, director executiv al HOSPICE Casa Sperantei.

Potrivit unui comunicat remis 9am, decatlonul se adreseaza atat impatimitilor de board games, care pot participa la competitie pentru marele premiu al decatlonului, trofeul „Iron Brain”, cat si incepatorilor, celor care nu au mai incercat niciodata jocurile de acest tip. Pe toata durata evenimentului, cei prezenti vor avea la dispozitie sesiuni de learning, in care li se vor explica regulile jocului si cateva miscari de baza. Mai mult, la finalul decatlonului vor avea loc o licitatie de obiecte geek/fun, o tombola cu premii si un afterparty. Gazda evenimentului va fi cunoscutul actor Razvan Oprea.

Evenimentul se va desfasura pe 22 octombrie in pub-ul bucurestean Have a Cigar (Str. Dianei, nr. 11 - langa Piata Rosetti), incepand cu ora 12:00. Biletele de acces pot fi cumparate online, pe http://haveacigar.pub/decathlon si pe www.ove.ro, la pretul de 40 de lei pentru competitia oficiala si 25 de lei pentru zona de casual gaming.

Citeste si:
Scrisoare deschisa in numele celor carora li s-a spus "Nu se mai...
Scrisoare deschisa in numele...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.