O femeie in varsta de 49 de ani, consilier de achizitii la Directia de Sanatate Publica (DSP) Iasi, s-a aruncat de la etajul al doisprezecelea al unui hotel din centrul municipiului si a murit pe loc, politistii gasind un bilet de adio in care a scris ca regreta gestul facut.

Mihaela Gojgaru, angajata la departamentul Achizitii din cadrul DSP Iasi, s-a sinucis in noaptea de duminica spre luni, aruncandu-se de la etajul doisprezecelea al Hotelului Unirea din municipiu.

Un barbat a sunat la numarul de urgenta 112, iar un echipaj SMURD, dar si politisti s-au deplasat la fata locului.

Potrivit politistilor, femeia si-a premeditat actiunea, ea cazandu-se singura in camera de hotel. Totodata, ea a lasat un bilet de adio in camera, in care a scris ca regreta enorm gestul la care a recurs. Pe trupul femeii nu au fost gasite urme ale unei agresiuni fizice.

Nu se cunosc motivele sinuciderii, politistii declansand o ancheta in acest caz, scrie News.ro.

Colegii de la DSP Iasi sustin ca femeia era o fire linistita, isi indeplinea sarcinile de serviciu si ca nu aveau ce sa-i reproseze.

”Suntem socati, nu stim de ce a facut asta. Posibil sa fi avut unele probleme personale”, a declarat presei unul dintre colegii de munca ai angajatei DSP Iasi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.