Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, condamna modul in care s-a intervenit in cazul decesului artistului Ioan Gyuri Pascu, amintind ca nu s-a invatat nimic in urma tragediei din Colectiv, potrivit jurnalistii.ro.
"Fara a fi medic si fara a avea pretentia ca ma pricep la medicina, totusi, citesc concluziile anchetei interne de la Ambulanta Bucuresti si ma intreb, retoric, daca sanctionarea medicului care a fost in acea noapte la prima interventie si care a uitat aparatura in masina, a dat un diazepam si a pus un diagnostic de atac de panica, rezolva problema.

Cazul Gyuri Pascu e multiplicat in viata oricaruia dintre noi. Cred ca putem sa dam fiecare macar un exemplu similar, din pacate. Problema tine de sistem, nu de caz punctual. Iar sistemul muta responsabilitatea de la o structura la alta sau, mai elegant spus, isi declina competenta! Pana cand? Nu vreti sa facem ceva in acest moment si sa decidem cine e responsabil si cine controleaza? O institutie, nu 6?! Ca asa a fost si la Colectiv si nu am invatat nimic", a scris Gorghiu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.