Un barbat a jefuit o banca din municipiul Arad, unde a intrat cu o cagula pe fata si tinand un pistol in mana, potrivit martorilor. Agresorul a amenintat o angajata si un client aflat in unitatea bancara, reusind sa fuga cu cateva teancuri de bancnote.

Incidentul a avut loc la o sucursala BCR din cartierul Micalaca din Arad, unde un barbat a intrat avand o cagula pe fata si tinand in mana un pistol, potrivit martorilor.

In banca se aflau un client si o angajata de la casierie care au fost amenintati cu arma. Agresorul i-a cerut casieritei sa-i dea banii pe care ii avea, iar cand aceasta a scos mai multe teancuri, clientul a incercat sa-l imobilizeze pe barbat, scrie News.ro.

El a indreptat pistolul catre client, insa s-a speriat si a luat doar o parte din teancuri, iesind imediat din banca si fugind printre blocuri.

Jaful a fost anuntat la 112, iar politistii fac cercetari in sediul bancar, in timp ce un echipaj a pornit in urmarirea suspectului pe strazile din cartier.

Pana in acest moment, politistii nu pot spune daca barbatul a folosit o arma reala si nu pot preciza nici suma cu care acesta a fugit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.