Dupa aparitia informatiilor legate de moartea lui Ioan Gyuri Pascu, copresedintele PNL, Alina Gorghiu, este de parere ca directorul Ambulantei Bucuresti, Alis Grasu, ar trebui sa-si dea demisia, scrie stiripesurse.ro.

"Citesc cu uimire, nici nu mai stiu a cata oara, ca Ambulanta Bucuresti ar putea sa aiba din nou pe constiinta o moarte. De data asta cea a lui Gyuri Pascu. Cred ca e momentul ca directorul sa isi asume si sa demisioneze. Prea multe cazuri, prea multa incompetenta, prea multe derobari de responsabilitate", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Alis Grasu a precizat ca luni a fost inceputa "o cercetare interna" in acest caz, iar verificarile vor fi finalizate in cateva zile.

"Facem o ancheta sa vedem daca medicul de la ora 03.00 a facut tot ce trebuia sa faca. Daca a respectat protocolul. Si vom lua masuri. Intelegeti-ma, daca n-a respectat, ce pot face eu?", a mai spus directorul Ambulantei Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.