Vremea se va mentine predominant frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales in prima parte a zilei in nord, in centru si in est, dar numai in zona Carpatilor Orientali vor fi posibile ploi slabe, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Joi

In tara, vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, dar trecator si pe spatii mici si in celelalte zone, scrie HotNews.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 26 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiuni, spre 3 grade. Dimineata si noaptea cu totul izolat se va semnala ceata.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si in incalzire usoara. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 24...25 de grade, iar cea minima de 11...12 grade, posibil usor mai coborata in zona preoraseneasca.

Vineri

Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice vor continua sa creasca urmand a se situa peste cele climatologic specifice acestei date din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 28 de grade, iar cele minime intre 3...4 grade in depresiunile intramontane si 16...17 grade pe litoral. Dimineata, dar mai ales in cursul noptii, pe arii restranse in zonele joase de relief va fi ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.