Cantareata Claudia Pavel se antreneaza intensiv zilele acestea pentru prima competitie de alergare din viata ei. Este o provocare personala importanta, mai ales ca aceasta participare are la baza sustinerea unei cauze caritabile. Pe 9 octombrie, in cadrul Maratonului Bucuresti Raiffeisen Bank, artista va alerga peste 10 kilometri la proba de stafeta pentru a sustine serviciile de ingrijire paliativa oferite gratuit de HOSPICE Casa Sperantei copiilor si adultilor care sufera de boli incurabile.

Sustinerea oferita de artista pentru HOSPICE merge insa si mai departe. Pentru ca, pe 19 octombrie, va implini 32 de ani, Claudia a decis sa-si daruiasca ziua de nastere celor care se lupta cu un diagnostic necrutator. Pe contul sau deschis pe platforma Galantom, cantareata face apel la cei care ar dori sa-i faca un cadou aniversar sa doneze mai bine orice suma de bani pentru ingrijirea paliativa a pacientilor cu boli incurabile.

„Nimic nu este mai frumos decat sa imparti bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotarat sa imi daruiesc ziua de nastere unei cauze dragi mie. De aceea, pe 9 octombrie, in luna in care imi serbez ziua de nastere, am acceptat provocarea de a alerga 10 kilometri la Maratonul Bucuresti pentru HOSPICE Casa Sperantei! Este o distanta lunga pentru mine si am emotii, insa cauza pentru care lupt ma va ajuta sa o duc la bun sfarsit!” spune ea.

„Ajuta-ma sa ajut! Doneaza si tu pentru aceasta cauza, pentru ca impreuna sa aducem un zambet pe fetele copiilor care, din pacate, se lupta zi de zi cu o boala incurabila!”
este apelul artistei catre fanii ei.

Potrivit unui comunicat remis 9am, echipa „Cream Team” este formata din Claudia Pavel, Mirela Nemtanu (Director Executiv HOSPICE Casa Sperantei), Maria Cristina Banu (Consultantul de brand si PR al artistei) si Carmen Iorgulescu (Academia KEN).

Claudia s-a alaturat astfel altor personalitati care si-au daruit aniversarea pacientilor HOSPICE strangand bani pentru ingrijrea paliativa oferita de organizatie: Cristian Hrubaru (Rock FM), Liana Stanciu (Magic FM), Amalia Enache (Pro TV), Adelin Petrisor (TVR) si Ionut Radulescu (Trooper).

Team HOSPICE participa in acest an la Maratonul Bucuresti Raiffeisen Bank cu 470 de alergatori, care vor alerga pe 9 octombrie la una din cele patru probe (cursa populara, stafeta, semimaraton si maraton). Peste 60 dintre acestia au ales sa sustina HOSPICE Casa Sperantei prin intermediul unui cont de Galantom. Cea mai mare parte a alergatorilor s-au inscris in Team HOSPICE prin intermediul companiilor la care lucreaza: Kaufland, Electrica SA, GSK, KPMG, Oracle, Servier, Edenred, Zentiva, Coca-Cola, Hervis, Holcim, Decathlon, BearingPoint, Schneider Electric, Marsh, Fundatia Vodafone.

Citeste si:
Bolile oamenilor pe care le poate face și câinele tău
Bolile oamenilor pe care le...

In Piata Constitutiei va lua startul si Stafeta TVR pentru HOSPICE, formata din jurnalisti ai Televiziunii Romane: Andreea Archip, Andra Soceanu, Mihai Radulescu si Costin Desliu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.