Florile de interior sunt alese de fiecare dintre noi, in primul rand, pentru rolul estetic. Insa un lucru pe care putini dintre noi il stiu – unele plante de apartament ajuta la purificarea si reimprospatarea aerului.

Petrecem mai mult de 80% din zi in interior, indiferent ca suntem la munca, la scoala sau acasa. Un motiv in plus ca aerul sa fie unul de calitate. Mobila, anumiti agenti chimici din vopsea sau tapiterie, textilele sintetice si alte produse de curatenie pot emana toxine care nu sunt sanatoase pentru organism. Insa multe plante de apartament sunt benefice si ajuta la eliminarea unor bacterii, la imbunatatirea respiratiei prin filtrarea aerului. Nu uita insa ca plantele sunt cunoscute si pentru cresterea productivitatii si a starii de bine, reducand stresul si oboseala sau sporind nivelul de concentrare.

Crinul, gerbera si crizantema sunt doar cateva exemple de flori cu efecte benefice. Rasfoieste online catalogul cu plante la ghiveci aici.

Citeste mai mult despre plantele de interior cu beneficii curative pe retail.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.