Caravana cuprinde ateliere de parenting despre empatie si comunicare non-violenta pentru vizitatorii centrele comerciale din portofoliul NEPI.

Pana pe 23 octombrie, Ioana Macoveiciuc (Printesa Urbana) si Monica Reu ii provoaca pe parinti la o serie de discutii despre empatie, in cadrul unor ateliere organizate prin intermediul Caravanei Empatiei, in sapte orase din tara in care NEPI detine un mall. Pentru ca fiecare zona are interese si nevoi diferite, oamenii din fiecare oras si-au ales subiectul atelierului care va avea loc in orasul loc. Toate temele propuse si votate sunt axate pe conceptul de comunicare non-violenta. In cadrul turului, Caravana Empatiei a facut prima oprire la Bucuresti, in Promenada, urmand sa treaca prin: Constanta, Timisoara, Deva, Sibiu, Galati si Buzau.

“De cand sunt parinte am simtit, inainte sa apuc sa citesc orice pe subiect, ca empatia fata de partener si fata de copii este un aspect esential pentru ca intreaga familie sa creasca frumos si armonios impreuna, sa nasca inimi fericite, oameni buni, care sa duca lumea mai departe. Stiu cata nevoie este de astfel de cursuri in Romania, asa ca, alaturi de Nepi si de Monica Reu, am creat Caravana Empatiei, un concept nou si foarte util noua si voua, indiferent ca aveti copii sau nu. Suntem prezente in sapte orase in care Nepi detine un shopping mall, iar tema fiecarui atelier a ales-o fiecare oras”, a spus Ioana Macoveiciuc (blogger www.printesaurbana.ro).

Portrivit unui comunicat remis 9am, participarea in cadrul evenimentelor este gratuita si deschisa oricarui doritor, iar, pentru a avea acces la ele, este nevoie ca fiecare persoana sa se inscrie la adresa de e-mail aferenta centrului comercial din orasul in care vrea sa participe, unde trebuie sa precizeze numele si numarul de persoane care vor veni la atelier.

„Caravana Empatiei este un concept nou si foarte util oricarei persoane care simte nevoia sa-si imbunatateasca capacitatea de a trai afectiv alaturi de ceilalti, prin intermediul atelierelor organizate in centrele comerciale ale NEPI. Empatia este un ingredient esential pentru orice relatie de calitate si, in mod cert, relatia dintre noi si copiii nostri este una dintre cele mai pretioase pe care ne este dat sa le traim. Caravana Empatiei este dedicata parintilor care isi doresc sa integreze aceasta stare valoroasa in interactiunile de zi cu zi dintre ei si copiii lor”, a declarat Monica Reu, Fondatorul si Presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta.

Citeste si:
Ce relație a avut Oana Zăvoranu cu tatăl ei! Dezvăluirile...
Ce relație a avut Oana...

Astfel, va prezentam mai jos lista cu tema aleasa si coordonatele evenimentului pentru fiecare oras, alaturi de adresa de inscriere:

City Park Mall Constanta:
Tema aleasa: De la conflict la conectare – cheite care ne ajuta in momentele tensionate cu copiii;
24 septembrie, ora 10:30, City Park Mall, nivel -1, in zona magazinului Zara;
E-mail pentru inscriere: rezervari@city-park.ro;

Shopping City Timisoara:
Tema aleasa: De la conflict la conectare – cheite care ne ajuta in momentele tensionate cu copiii;
8 octombrie, ora 10:30, Shopping City Timisoara, in zona magzinului Zara;
E-mail pentru inscriere: contact@shoppingcitytimisoara.com;

Shopping City Deva:
Tema aleasa: Parteneri in parenting, cum ramanem conectati in cuplu dupa venirea copiilor;
15 octombrie, ora 10:30, Shopping City Deva, in zona de Food Court;
E-mail pentru inscriere: info@shoppingcitydeva.ro;

Citeste si:
5 necesităţi emoţionale pe care să le iei în considerare la...
5 necesităţi emoţionale pe...

Shopping City Sibiu:
Tema aleasa: De la conflict la conectare – cheite care ne ajuta in momentele tensionate cu copiii;
16 octombrie, ora 17:00, Shopping City Sibiu, in zona de restaurante, langa Alexandria Librarii;
E-mail pentru inscriere: office@shoppingcitysibiu.ro;

Aurora Mall Buzau:
Tema aleasa: De la conflict la conectare – cheite care ne ajuta in momentele tensionate cu copiii;
23 octombrie, ora 17:00, Aurora Mall, la etajul 1, zona New Yorker-KFC;
E-mail pentru inscriere: office@aurora-mall.ro;

Mai multe detalii legate de evenimente din cadrul Caravanei Empatiei pot fi gasite pe paginile de Facebook ale centrelor comerciale din fiecare oras participant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.