Un sofer din municipiul Ramnicu Valcea, care luni a fost prins de politisti la volan ca avea o alcoolemie de 1,19 la mie in aerul expirat, a provocat, marti, un accident in urma caruia patru persoane au fost ranite. La testarea cu aparatul etilotest politistii au constatat ca barbatul are o alcoolemie de 1,22 la mie.

Barbatul in varsta de 42 de ani din municipiul Ramnicu Valcea este cercetat pentru ca a provocat un accident, marti, pe un drum din localitatea Francesti, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Valcea, Alina Teodorescu, potrivit News.ro.

In urma primelor verificari la locul accidentului, politistii au stabilit ca soferul a intrat pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism care circula regulamentar, patru persoane fiind ranite usor.

La testul de alcoolemie, politistii au constatat ca soferul care a provocat accidentul are o alcoolemie de 1,22 miligrame pe litru alcool pur in aerul expirat.

Acelasi barbat a fost prins baut la volan, de catre politistii valceni, si in urma cu o zi, scrie Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.