Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo este barbatul cel mai urmarit pe retelele de socializare si a doua persoana din lume cu cei mai multi "followers", dupa cantareata americana Taylor Swift, conform unui studiu publicat de Apple Tree Comunications.

Cu un total de 238 milioane de urmaritori pe conturile sale de Facebook, Twitter si Instagram, atacantul lui Real Madrid este singurul barbat de pe o lista in care primele cinci locuri sunt ocupate de femei: Taylor Swift (246 milioane), Katy Perry (219 milioane), Selena Gomez (205 milioane) si Rihanna (190 milioane).

Raportul a analizat "evolutia retelelor de socializare", fiind dedicat, de aceasta data, "influentelor" pe care le are "anatomia" personalitatilor de pe aceste retele, precizeaza agentia EFE citata de Agerpres.

Studiul subliniaza, totodata, faptul ca 13 dintre primele 20 de personalitati din top au legatura cu lumea muzicii, iar 60% sunt femei, majoritatea provenind din Statele Unite (65%).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.