Traficul rutier din centrul Capitalei este restrictionat, sambata, pentru organizarea evenimentului Color Run Night si pentru ceremoniile prilejuite de Ziua Pompierilor, ambele evenimente avand loc in apropierea Palatului Parlamentului.

Potrivit politistilor de la Brigada Rutiera, in zilele de 10 si 13 septembrie vor avea loc evenimente dedicate Zilei Pompierilor din Romania.

Astfel, traficul rutier va fi restrictionat pe strada Izvor si pe Calea 13 Septembrie, portiunea dintre Piata Arsenalului si Soseaua Panduri, precum si pe strazile adiacente.

Sambata, incepand cu ora 10.00 va avea loc ceremonialul inmanarii Drapelului de Lupta Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dealul Spirii Bucuresti-Ilfov, in semn de recunoastere a sacrificiilor tuturor generatiilor de pompieri.

Tot sambata, intre orele 17.30 si 22.30, va avea loc evenimentul cultural - sportiv Color Run Night. Traficul rutier va fi restrictionat in acest interval in Piata Constitutiei, pe bulevardul Libertatii, bulevardul Natiunile Unite si bulevardul Unirii, intre Piata Unirii si Piata Constitutiei, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.