Social9 Septembrie 201616:15

Lectura de un minut

Tramvaiele liniilor 24, 42, 45 si 46 vor circula, din nou, prin Piata Victoriei din Capitala, incepand de luni, ca urmare a finalizarii lucrarilor de remediere a retelei de termoficare de pe Bulevardul Ion Mihalache, in zona Spitalului Filantropia, anunta RATB, care precizeaza ca, tot de luni, linia naveta 624 se desfiinteaza.

Astfel, linia 24 va reveni, de luni, pe traseul de baza de la interseclia Bd. Ion Mihalache/Str. Dr. Felix, pe Bd. Ion Mihalache, Str. Buzesti, Str. Berzei, pana la capat de linie "Vasile Parvan”, cu intoarcere pe Str. Sf. Constantin, Str. lonel Perlea, Str. Grigore CobaIcescu, Str. Berzei, Str. Buzesti, Bd. Ion Mihalache, apoi traseul de baza, potrivit reprezentantilor RATB.

Totodata, liniile 42 si 45 vor reveni pe traseele de baza de la intersectia Bd. Ion Mihalache/ Str. Dr. Felix, pe Bd. Ion Mihalache, Str. Buzesti, Str. Alexandru loan Cuza, Bd. Gheorghe Duca, pana la terminalul "Gara de Nord", cu intoarcere pe Calea Grivitei, Str. Buzesti, Bd. Ion Mihalache, apoi traseele de baza.

Linia 46 va reveni, de asemenea, pe traseul de baza de la intersectia Sos. Nicolae Titulescu/ Str. Dr. Felix, pe Str. Dr. Felix, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzesti, Str. Alexandru loan Cuza, Bd. Gheorghe Duca, pana la terminalul TGara de Nord", cu intoarcere pe Calea Grivitei, Str. Buzesti, Bd. Ion Mihalache, Str. Dr. Felix, Pasajul Victoriei, apoi traseul de baza, potrivit News.ro.

Tot de luni, in urma crearii conditiilor de circulatie pe Bulevardul lon Mihalache in zona intersectiei cu Bulevardul Banu Manta, se reinfiinteaza statiile de autobuze "Bd. Banu Manta" (in ambele sensuri) pentru liniile 205 si 300, mai informeaza RATB.

Citeste si:
Băsescu apără protestatarii care au ieșit în Piața Victoriei pe 15 mai
Băsescu apără protestatarii...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.