Social 31 August 2016 13:30
Demersurile de debirocratizare ale Guvernului sunt aplicate acum si de Politia Romana, a scris premierul Dacian Ciolos pe Facebook miercuri dimineata.

Acest mesaj vine in contextul in care Inspectoratul General a anuntat ca dovada platii unei amenzi de circulatie sau copia actului de identitate pentru obtinerea cazierului judiciar pot fi scanate si trimise pe adresa de mail aferenta inspectoratului de politie din judet sau Politia Capitalei, relateaza hotnews.ro.

"Un nou exemplu ca modernizarea, adaptarea la era digitala si apropierea de cetateni se intampla in mod real, pas cu pas, in institutiile cheie. Principiul insuflat de Guvern prin demersurile de simplificare si debirocratizare, aplicat acum de catre Politia Romana, cu un rezultat care va scuti oamenii de multe drumuri si cheltuieli", a scris Ciolos pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.