Social 30 August 2016 17:00
Intr-un anunt pe Facebook, Politia Romana anunta modul in care trebuie procedat pentru a face cat mai usor dovada platii unei amenzi de circulatie.

Potrivit mesajului, dovada poate fi scanata si trimisa pe adresa de mail aferenta inspectoratului de politie din judet sau Politia Capitalei, scrie antena3.ro.

”Acum este mai usor sa faci dovada platii amenzii de circulatie

Fiecare inspectorat de politie judetean si Politia Capitalei au o adresa de e-mail, unde poate fi transmisa, scanata, aceasta dovada.

Pe site-ul nostru - www.politiaromana.ro - la sectiunea Politia Romana/Unitati teritoriale gasiti legaturi catre unitatile teritoriale de politie. Pentru a nu mai apela la serviciile postale, trebuie sa transmiteti dovada platii amenzii la e-mailul unitatii teritoriale din care face parte agentul constatator care v-a sanctionat. Totusi, cea mai simpla si sigura varianta va ramane, in continuare, sa respectati regulile de circulatie!”, se arata pe pagina de Facebook a Politiei Romane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.