Social 31 August 2016 10:45
Premierul Dacian Ciolos a fost impresionat de tragedia care a zguduit Italia si care si-a lasat si amprenta si asupra poporului roman, avand in vedere ca 11 persoane si-au pierdut viata, scrie voceatransilvaniei.ro.

Premierul Romaniei Dacian Ciolos a participat, alaturi de ministrul Muncii Dragos Pislaru, la funeraliile celor decedati in cutremurul devastator din Italia.

"Am fost ieri in Italia, la Amatrice si la Rieti, in zona afectata de cutremurul din 24 august. Impreuna cu Dragos Pislaru, ne-am intalnit cu mai multi romani, familii cu copii, salvatori, oameni onesti, oameni cu palmele muncite. Multa suferinta, emotie, dar si speranta. Dincolo de sprijinul material acordat de guvern, am vrut sa le spunem ca nu sunt singuri. Cautam impreuna cu ei solutii pentru a-i ajuta sa-si recapete increderea in viitor. Am participat apoi la funeraliile de stat organizate de guvernul italian, alaturi de premierul italian, Matteo Renzi si de presedintele Italiei, Sergio Mattarella. In aceste momente dificile, romani si italieni, deopotriva, au dovedit ca solidaritatea este valoarea ce da masura umanitatii", a scris premierul pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.