Social 30 August 2016 12:00
Fostul finantator al Rapidului George Copos a ajuns in aceasta dimineata la DNA, pentru a fi audiat in dosarul „Scriitori in puscarii”.

George Copos este acuzat ca a plagiat una dintre cartile scrise in inchisoare.

Este vorba despre volumul „Aliante matrimoniale privind politica principilor romani din Tara Romaneasca si Moldova in secolele XIV-XVI”.

El a mai scris alte patru carti pentru a beneficia de reducerea pedepsei cu 30 de zile pentru fiecare „opera stiintifica”. Intre timp, Ministerul Justitiei a schimbat regulile, iar fiecare detinut primeste cate zece zile de suspendare a pedepsei pentru fiecare volum, relateaza Digi24.

In acelasi dosar a fost audiat lunile trecute si alt finantator al unei echipe de fotbal: George Becali. El a fost audiat in calitate de martor, pentru ca in perioada in care a stat in inchisoare el a scris cinci carti pentru a i se reduce pedeapsa primita in dosarul „Terenurile MapN”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.