Social 29 August 2016 09:30
2 500 de tineri, cu varste intre 16 si 35 de ani din toate eparhiile Patriarhiei Romane, precum si reprezentanti ai unor biserici ortodoxe surori participa intre 1 si 4 septembrie la "Intalnirea Tinerilor Ortodocsi din toata lumea", eveniment organizat cu binecuvantarea Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane de Arhiepiscopia Bucurestilor, in colaborare cu Patriarhia Romana.

In contextul Anului omagial al educatiei religioase a tineretului crestin ortodox, aceasta intalnire reprezinta o incununare a evenimentelor dedicate tinerilor si organizate in anul 2016 pe cuprinsul Patriarhiei Romane, arata un comunicat de presa al Patriarhiei.

Din programul Intalnirii Tinerilor Ortodocsi din toata lumea: joi, 1 septembrie 2016, la ora 18.00, pe esplanada Catedralei Patriarhale, va avea loc deschiderea oficiala a evenimentului, cand tinerii participanti vor fi intampinati de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel. In cadrul festivitatii de deschidere va fi oficiata slujba de Te Deum, urmata de prezentarea invitatilor si de cateva momente artistice.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte, Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, Primariile Sectoarelor 1, 2, 3, 5 si 6, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Bucuresti, Inspectoratul Scolar General al Municipiului Bucuresti si Centrul de Presa ¬Basilica¬ al Patriarhiei Romane, precizeaza HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.