Social 19 August 2016 18:15
Necropola Regala de la Catedrala Arhiepiscopala din Curtea de Arges unde se afla mormantul Reginei Ana va fi deschisa publicului incepand de sambata, pana la parastasul de 40 de zile, fiind oficiate slujbe in fiecare zi, a declarat pentru News.ro consilierul eparhial Caliopie Ichim,responsabil de sectoarele economic-financiar si constructii bisericesti din Arhiepiscopia Argesului si Muscelului.

"Preotii slujitori ai Catedralei Arhiepiscopale din Curtea de Arges oficiaza in fiecare zi slube la mormantul Reginei. Aceste slujbe vor fi oficiate zilnic pana la parastasul de 40 de zile", a mai spus consilierul eparhial Caliopie Ichim.

In plus, incepand de sambata, Necropola Regala de la Catedrala Arhiepiscopala din Curtea de Arges va fi deschisa, astfel ca toti cei care vor sa-i aduca un omagiu Reginei Ana o pot face, a mai spus parintele Caliopie.

Regina Ana a murit in 1 august intr-un spital din Elvetia si a fost inmormantata la Curtea de Arges.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.