Fostul presedinte Traian Basescu a atras atentia asupra unei situatii inedite, si anume ca atat presedintele, cat si premierul se afla in concediu, chiar si in contextul in care "in regiune situatia de securitate este extrem de tensionata", relateaza hotnews.ro.
"Situatie inedita !
Si presedintele si premierul se afla simultan in concediu, iar cel putin unul se afla in strainatate, ceea ce este greu de imaginat cind in regiune situatia de securitate este extrem de tensionata.
Daca nici macar doua concedii nu pot fi coordonate, oare cum or putea sa conduca tara ?
Statul Roman are si el reguli scrise si reguli nescrise. Una din regulile nescrise este ca presedintele si premierul nu pleaca simultan in concediu. Cel mult pot pleca simultan, in misiune, pana la Bruxelles, dar pana seara se intorc acasa.
PS-Costin Borc este demnitarul cu cea mai inalta functie executiva aflat la serviciu", a scris presedintele PMP pe pagina de Facebook.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.