In perioada 22 septembrie - 23 decembrie 2016, Palatul Noblesse te invita la o serie de evenimente speciale: Noblesse Palace Luxury Fairs.

Renumite branduri de lux isi vor prezenta produsele si serviciile intr-o cladire mareata si impunatoare, asezata pe o straduta veche chiar in centrul plin de forfota al Bucurestiului. In interiorul Palatului Noblesse, alaturi de piese de arta si design, vei descoperi o atmosfera unica.

Impreuna cu partenerii nostri vom oferi momente de inspiratie in design, arta, fashion, frumusete, tehnologie, definind adevarate repere pentru un stil de viata exclusivist. In sali decorate in diferite stiluri precum classic, eclectic, luxury sau industrial design, branduri de lux vor oferi o experienta unica, memorabilia, care vor impresiona audienta si vor iesi din tipare.

Citeste si:
Bărbat ce trebuia să stea în izolare la domiciliu, găsit de poliție...
Bărbat ce trebuia să stea în...

Pe perioade a cate trei si sapte zile, prezentam eleganta, stil, confort, prestanta, elemente esentiale pentru persoanele care traiesc dupa aceste valori.

Calendarul targurilor este urmatorul:

  • Luxury Lifestyle Fair 22-24 Septembrie
  • Noble Drinks Fair 13-15 Octombrie
  • Exclusive Beauty & Fashion 20-22 Octombrie
  • Wedding Extravaganza Fair 3-5 Noiembrie
  • Jewels & Watches Fair 17-19 Noiembrie
  • Noblesse Palace Christmas Fair 17-23 Decembrie

Programul de vizitare pentru fiecare cele trei zile de targ este in intervalul orar 10:00- 22:00, iar in fiecare seara de joi, vineri si sambata, incepand cu ora 19:00, vizitatorii au parte de momente speciale dupa cum urmeaza:
  • In fiecare Joi: Eveniment de deschidere, Prezentarea expozantilor & Cocktail Party
  • In fiecare Vineri: Speech Invitat special & Cocktail Party
  • In fiecare Sambata: Moment artistic & Cocktail Party
Accesul la targurile de lux se va face pe baza de bilete. Pretul unui bilet este de 70 lei/vizitator/targ.

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook Palatulnoblesse.ro pentru a fi la curent cu informatii despre targurile Palatului Noblesse- Lifestyle Palace.

“Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din Noblesse Group care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un lifestyle valoros.

Citeste si:
Cinci domenii cheie care vor fi transformate de tehnologie
Cinci domenii cheie care vor...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.