Existenta mancarii congelate este datorata in mare parte lui Clarence Birdseye, care a dezvoltat un proces de congelare rapida a alimentelor in 1920, noteaza descopera.ro.
In timpul unei expeditii pentru inmultirea speciilor de vulpi, Birdseye a avut ocazia de a invata tehnica indigenilor care lasau pestele proaspat prins sa inghete, constatand ca atunci cand era gatit avea acelasi gust proaspat, scrie histoy.com.
Revenind in America si angajansu-se in 1920 alaturi de un grup de lobbysti din comertul cu peste, femeia a vazut ca mare parte din peste se strica inainte de a ajunge in magazine. Astfel a deci sa puna in aplicare procesul invatat, fondand in 1923 o companie in New York care vintea peste congelat.
Citeste mai mult aici.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Uneori prieteniile încheiate dor mai tare decât despărțirile romantice
Sursa: garbo.ro
-
Cum arăta Denise Rifai la începutul carierei sale în televiziune. Vedeta este...
Sursa: kudika.ro