Existenta mancarii congelate este datorata in mare parte lui Clarence Birdseye, care a dezvoltat un proces de congelare rapida a alimentelor in 1920, noteaza descopera.ro.
In timpul unei expeditii pentru inmultirea speciilor de vulpi, Birdseye a avut ocazia de a invata tehnica indigenilor care lasau pestele proaspat prins sa inghete, constatand ca atunci cand era gatit avea acelasi gust proaspat, scrie histoy.com.
Revenind in America si angajansu-se in 1920 alaturi de un grup de lobbysti din comertul cu peste, femeia a vazut ca mare parte din peste se strica inainte de a ajunge in magazine. Astfel a deci sa puna in aplicare procesul invatat, fondand in 1923 o companie in New York care vintea peste congelat.
Citeste mai mult aici.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Baboon, roboții antrenați să îți automatizeze rapid și eficient afacerea
Sursa: start-up.ro
-
Raiffeisen Bank are o ofertă la creditele ipotecare
Sursa: futurebanking.ro
-
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat
Sursa: kudika.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 6-12 mai
Sursa: garbo.ro
-
TEDi continuă expansiunea în România și se apropie de borna de 40 de magazine
Sursa: retail.ro
-
Hamas acceptă propunerea de armistițiu, în timp ce Israelul bombardează Gaza
Sursa: wall-street.ro