Social 18 August 2016 12:15
Fostul premier Victor Ponta a reactionat dupa atacul politologului Vladimir Tismaneanu care il viza.

"Ce frumos , ce eleganta, ce verb superior, cata educatie si eruditie la Domnul Profesor Tismaneanu!

"Intelectualii lui Basescu" incearca in fiecare zi sa isi depaseasca Stapanul - "capuse, impertinenti, mutre de ciocoi si ranjete...." ( vezi stimate Domnule Profesor Tismaneanu ca am pus ghilimele)/ Ba chiar distinsul Domn Tismaneanu ne acuza ca suntem "Nomenclatura" (el stie cred cel mai bine ce mai inseamna si asta!!!). In curand o sa putem spune fara sa gresim ca Basescu este "intelectualul lui Tismaneanu" ( si nu doar el)!

Dupa aceasta dovada de eleganta, competenta si superioritate stiu ce urmeaza pentru distinsul domn Tismaneanu- o sa prinda un post de ministru in Guvernul Tehnocrat (ca doar injura bine) si de deputat pe listele PNL ( ca la cati fosti comunisti si securisti sunt la PNL mai merge unu')!

Dar serios - acestia sunt oamenii care ne spun mereu la alegeri pe cine "sa nu votam" si sa alegem mereu raul mai mic !!! Si ne mai miram ca Romania este asa cum este ?!?", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.