Social 18 August 2016 11:45
Politologul Vladimir Tismaneanu lanseaza un atac extrem de dur la adresa presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu si a fostului permier Victor Ponta, potrivit stiripesurse.ro.
Asa arata nomenclatura, cu mutre de ciocoi si ranjete de arendasi. Cu metehne de Gore Pirgu si suflete de Stanica Ratiu. Ciocoiul Tariceanu nu sta la coada precum muritorii de rand, el s-a nascut cu stea in frunte, este predestinat sa se jertfeasca pe altarul interesului national. Nu vremelnic, nu sporadic, ci zi de zi si ceas de ceas. Logoreic incurabil si mitoman iremediabil, arendasul Ponta se crede biruitor si atunci cand este irevocabil infrant. Sunt impertinenti, impenitenti, batjocoritori si trufasi. Le lipseste cu desavarsire notiunea de bine public. La drept vorbind, sunt doar nominal cetateni. In realitate, sunt capuse!, a scris Tismaneanu pe Facebook.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.