Social 17 August 2016 13:30
Fostul premier Victor Ponta comenteaza acid faptul ca volumul "Pas cu Pas" al presedintelui Klaus Iohannis va fi tradus si publicat de o editura din Republica Populara Chineza, potrivit evz.ro.

"Felicitari - nu vrem investitii din China, nici proiecte de infrastructura, nici relatii economice speciale - sa faca bine chinezii sa se "culturalizeze", pas cu pas, si pe urma mai stam de vorba!

Daca nu ar fi trist ce se intampla am putea sa murim de ras! Va imaginati 1 miliard de cetateni chinezi plecand la munca in fiecare zi cu opera Domnului Iohannis in geanta? Fabulos!

Si chiar nu cred ca aici e de vina Klaus Iohannis - ci toti 'deontologii' care au trecut imediat de la Basescu la Iohannis si vor sa se puna bine cu noul 'stapan' (sa vedeti ce editoriale indignate o sa citim prin 'Adevarul' sau 'Revista 22'.. sau nu?)", a scris Victor Ponta pe pagina personala de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.