Social 15 August 2016 12:45
Politicienii au transmis luni mesaje tuturor romanilor cu ocazia celebrarii unei sarbatori importante: Adormirea Maicii Domnului.

"Pentru ca nu vreau sa gresesc si eu intrand in dezbaterea daca azi se spune sau nu "La multi ani" vreau doar sa transmit un gand bun tuturor romanilor cu prilejul acestei Zile Sfinte ! Iar cei care poarta numele de Maria, Marian, Mariana multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!", a scris fostul premier Victor Ponta pe pagina de Facebook.

"Azi sunt doua sarbatori importante: Adormirea Maicii Domnului si Ziua Marinei. La multi ani marinarilor nostri, cer senin si mare linistita!", a transmis copresedintele PNL, Alina Gorghiu, tot pe pagina de Facebook.

"Azi pomenim Adormirea Maicii Domnului. Sa fiti toti ocrotiti de Mama lui Iisus Hristos!", a scris pe Facebook primarul General al Capitalei, Gabriela Firea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.