Social 11 August 2016 14:21
Prim ministrul Dacian Ciolos si ministrul Agriculturii Achim Irimescu, participa joi, 11 august, la o intalnire de lucru cu reprezentantii asociatiilor producatorilor agricoli din sectorul zootehnic.
Intalnirea are loc la sediul Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Montanologie din comuna Cristian, judetul Sibiu. La intalnire participa reprezentantii a 20 de asociatii ale crescatorilor de animale.

VIDEO EXCLUSIV 9am



Temele dezbaterilor vor viza, cu precadere, aspecte legate de: legea vanatorii, problema TVA-ului la persoanele fizice, posibilitatea acordarii unui ajutor de minimis pentru achizitionarea de berbeci de rasa, problema pasunilor aflate in proprietatea primariilor, acordarea subventiilor in zootehnie, asigurarea pietelor de desfacere (tarile arabe, Turcia etc), amenajarea de catre ANSVSA a unor puncte de sacrificare locale, problemele legate de zilierii inplicati in activitatile agricole, precum si aspecte legate de conditiile privind bunastarea animalelor (porc si pasare), scrie antenasatelor.ro.

Declaratie de presa Dacian Ciolos - Sibiu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.