Social 10 August 2016 08:15
Un incendiu a izbucnit pe platforma combinatului Oltchim, din judetul Valcea, la un depozit in care erau mai multe materiale din plastic si lemn, pompierii intervenind cu 15 autospeciale. Flacarile au fost stinse dupa aproximativ trei ore, nefiind persoane ranite.

Incendiul a izbucnit in noaptea de marti, intr-un depozit al combinatului Oltchim, fiind anuntat la 112 la ora 23.56, iar potrivit pompierilor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea, flacarile cuprinsesera deja aproximativ 350 de metri patrati.

Pompierii au intervenit cu 15 autospeciale, din care opt de stingere, o platforma de lucru la inaltime, doua autospeciale SMURD, o autospeciala CBRN si alte trei autovehicule de transport persoane. In total, 71 de pompieri militari si 28 civili au participat la actiunea de stingere a incendiului, care a durat aproximativ trei ore.

La ora 3.10 a fost anuntata stingerea incediului, in timpul caruia au ars materialele depozitate in hala care a luat foc, respectiv folie de polietilena, saci de hartie, material lemnos, dar si alte materiale, fiind afectata o suprafata de aproximativ 1.000 de metri patrati din depozit, potrivit ISU Valcea.

Nicio persoana nu a fost ranita, iar pompierii au anuntat ca emanatiile de fum si gaze rezultate in urma incendiului nu au pus in pericol oamenii din imediata apropiere.

Pe platforma Oltchim au ajuns mai multi reprezentanti ai ISU Valcea, care au demarat o ancheta pentru a stabili cauza producerii incendiului, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.