Social 9 August 2016 17:30
Traficul auto si pietonal va fi restrictionat in Centrul Capitalei, sambata, 13 august, pentru funeraliile Reginei Ana, anunta Politia Rutiera. Astfel, pe Calea Victoriei intre Str. C.A.Rosetti, Aleea Kretzulescu, Str. Dem.I.Dobrescu, precum si pe strazile care acced in acestea, vor fi restrictii de circulatie intre orele 00.00 - 08.00 dimineata.

Apoi, intre orele 08.00 - 14.00, pe Calea Victoriei, intre Piata Victoriei si Str. Ion Campineanu, precum si pe strazile care acced in acest tronson, gradual, in functie de numarul participantior.

Incepand cu orele 11.30, pe sensul de deplasare a cortegiului funerar: Str. Dem.I.Dobrescu - Bd. Magheru - Bd. Lascar Catargiu - Piata Victoriei - Bd. Aviatorilor - Piata Charles de Gaulle - Bd. Prezan - Arcul de Triumf - Bd. Alexandru Constantinescu - Bd. Ion Mihalache - Calea Grivitei - Sos. Chitila - D.N. 7, unde se va intra pe raza Judetului Ilfov.

Traficul pietonal va fi restrictionat in data de 13 august 2016, incepand cu orele 00.00 pana la defluirea totala a participantior, pe trotuarul aferent Muzeului National de Arta a Romaniei de pe Str. Stirbei Voda si Calea Victoriei, pana in dreptul Bisericii Kretzulescu, conform citarii HotNews.

Rute ocolitoare:

- Piata Victoriei - Bd. Lascar Catargiu - Piata Romana - Piata Universitatii;
- Piata Victoriei - Calea Buzesti - Str. Berzei - Str. Vasile Parvan - Splaiul Independentei.

Pentru buna desfasurare a traficului rutier, Politia recomanda conducatorilor auto sa se deplaseze cu atentie si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati pe traseul de deplasare. Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de a traversa a fost observata de catre soferi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.