Social 6 August 2016 12:40
Treisprezece persoane din Deva si Burjuc, intre care doi copii, au ajuns, in noaptea de vineri spre sambata, la Spitalul Judetean din Deva, dupa ce au mancat ciuperci culese din padure si s-au simtit rau, conform HotNews.

Potrivit ISU Hunedoara, echipele de prim-ajutor au transportat la spital, in noaptea de vineri spre sambata, 13 persoane care au consumat ciuperci culese din padure

"Initial, la adresa indicata prin apelul 112, am gasit la Burjuc opt persoane, dintre care un minor, cu varste cuprinse intre 13 si 87 de ani, care au consumat ciuperci culese din padure si prezentau simptomele specifice intoxicatiei cu acestea", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Cele 8 persoane au fost transportate constiente, cooperante si stabile hemodinamic cu autospeciala pentru transportul victimelor multiple si ambulanta SAJ la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Deva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.