Social 4 August 2016 14:00
Avand in vedere ca exista suspiciuni ca teza de doctorat a lui Robert Negoita este plagiata, Academia de Politie "Al. I. Cuza" a cerut retragerea titlului de doctor al edilului, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 avand in lucru un dosar penal

Acest dosar fost deschis in urma autosesizarii procurorilor de la Serviciul pentru coordonarea activitatii Ministerului Public, in domeniul drepturilor de proprietate intelectuala, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Ministerul Educatiei anunta, pe 24 iunie, ca CNATDCU a primit cererea Academiei de Politie "Al. I. Cuza" privind retragerea titlului de doctor in cazul primarului Sectorului 3, Robert Negoita, institutia de invatamant constatand ca lucrarea de doctorat este plagiata, potrivit stiripesurse.ro.

La scurt timp dupa comunicarea deciziei, Robert Negoita a recunoscut ca si-a plagiat teza de doctorat si a spus ca nu se va opune, daca se va decide retragerea titlului de doctor, scrie libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.