Social 2 August 2016 12:00
Meteorologii au emis, marti, o informare meteorologica de vreme rea valabila pentru toata tara.

Atentionarea intra in vigoare marti la ora 18:00 si expira miercuri la 18:00, transmite Administratia Nationala de Meteorologie.

In intervalul mentionat vor fi averse, insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si, izolat, grindina.

"Instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata in zona Carpatilor Orientali, in estul Carpatilor Meridionali, in estul si sud-estul Transilvaniei si local in Moldova, Muntenia si Dobrogea", spun meteorologii.

Amintim ca marti pana la ora 18:00 este in vigoare un cod galben de vijelii pentru mai multe judete din sud-vestul, nord-vestul si, partial, centrul tarii.De asemenea, exista si un cod galben de canicula valabil, toata ziua, pentru Dobrogea si cea mai mare parte a Munteniei. Se vor inregistra temperaturi maxime in jurul a 35 de grade si izolat 37 de grade, precizeaza Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.