Social 30 Iulie 2016 14:45
Un barbat a murit, iar alte cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite grav, sambata, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal pe DN1, in dreptul localitatii brasovene Sercaia, circulatia in zona accidentului fiind blocata mai bine de o ora.

Accidentul s-a petrecut pe DN 1, sambata, dupa ce soferul unei masini a incercat sa faca o depasire, a intrat pe contrasens si a izbit frontal un alt autovehicul care circula regulamentar.

In urma accidentului, cinci persoane, intre care doi copii, au ramas blocate in masini.

Adriana Palaghia, purtatorul de cuvant al Ambulantei Brasov, a declarat corespondentului News.ro ca la fata locului au intervenit doua echipaje ale Serviciului Judetean de Ambulanta, doua echipaje SMURD si un echipaj de descarcerare.

"Din pacate, una dintre victime era in stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare la fata locului, dar din pacate, unul dintre raniti, un barbat, nu a mai putut fi salvat. Ceilalti patru raniti au fost transportati la Spitalul Municipal din Fagaras", a declarat Adriana Palaghia, purtatorul de cuvant al Ambulantei Brasov.

Potrivit aceleiasi surse, ranitii au primit primele ingrijiri medicale la Spitalul Municipal din Fagaras, dar pentru ca starea lor este grava a fost luata decizia transportarii lor la Brasov, adultii la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, iar cei doi copii la Spitalul de Pediatrie.

In urma accidentului, traficul rutier in zona a fost blocat mai bine de o ora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.