Social 30 Iulie 2016 12:50
Noua romani care se intorceau din Germania au fost raniti, sambata, dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat, pe DN 7, in apropierea localitatii hunedorene Mintia, intr-o combina agricola parcata pe marginea drumului. Primele date arata ca soferul masinii ar fi adormit la volan.

Potrivit politistilor rutieri, sambata dimineata, in jurul orei 07.00, un barbat care conducea un microbuz cu 8+1 locuri, pe DN 7, dinspre Arad spre Deva, a acrosat o combina agricola parcata pe marginea drumului, la intersectia cu un drum secundar, cunoscut ca Drumul targului.

In urma accidentului rutier, noua persoane au fost ranite, fiind transportate la Spitalul Judetean Hunedoara pentru investigatii medicale de specialitate.

La locul accidentului, au intervenit mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara si ale Serviciului Judetean de Ambulanta.

Din primele date a reiesit ca accidentul s-a petrecut din cauza ca soferul ar fi adormit la volan, scrie News.ro.

Cele noua persoane ranite, toate cetateni romani, veneau din Germania, potrivit politistilor.

Politistii au intocmit dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.