Social 27 Iulie 2016 14:30
Fostul impresar Ioan Becali le-a cerut miercuri magistratilor de la Judecatoria Sectorului 4 sa il elibereze conditionat din inchisoare, sustinand ca este bolnav si nu vrea sa moara in penitenciar.

Ioan Becali a primit aviz favorabil pentru eliberare conditionata din partea Penitenciarului Jilava, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de 6 ani si 4 luni inchisoare primita in dosarul transferurilor din fotbal.

Avocatul lui Ioan Becali a sustinut in sala de judecata ca fostul impresar a indeplinit fractia din pedeapsa pentru a fi eliberat din inchisoare si are probleme medicale, fiind internat de mai multe ori in spital.

"Ioan Becali a fost internat de mai multe ori in spital public, are multe probleme de sanatate, are nevoie de ingrijiri medicale. A avut parte de 14 recompense, din care 3 permisii, restul suplimentare drept la pachet si vizita. In timpul permisiilor a dovedit ca respecta comunitatea. In luna martie, a avut o permisie de 5 zile", a declarat avocatul, potrivit DolceSport.

"Nu vreau sa mor in penitenciar! Vreau sa mor in bratele familiei!", a spus si Ioan Becali in instanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.