Social 26 Iulie 2016 14:27
Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca in sedinta CSAT a fost prezentata o evaluare a starii de securitate a Romaniei din perspectiva riscurilor si amenintarilor de natura terorista, iar institutiile cu atributii in domeniu au dat asigurari ca in acest moment nu sunt ratiuni care sa justifice ridicarea nivelului de alerta terorista peste albastru-precaut, cat este in prezent.

Presedintele Iohannis a precizat, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca, in conditiile multiplicarii atentatelor din Europa, in sedinta CSAT a fost prezentata o evaluare a starii de securitate a Romaniei, ”din perspectiva riscurilor si amenintarilor de natura terorista”.

”Am fost asigurat de toate institutiile statului cu responsabilitati in materie, ca nu exista in aceste moment ratiuni care sa necesite ridicarea nivelului de alerta terorista mai sus de nivelul la care este in prezent, albastru-precaut”, a anuntat presedintele, potrivit NEWS.ro.

Seful statului a mai spus ca in sedinta CSAT s-a decis ca Ministerul Afacerilor Externe sa realizeze si sa prezinte Consiliului o strategie adaptata cu privire la Orientul Mijlociu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.