Social 20 Iulie 2016 12:30
HOSPICE Casa Sperantei participa si anul acesta, pe 9 octombrie, la Maratonul Bucuresti Raifeissen Bank ca organizatie beneficiara. Alergatorii se pot inscrie prin intermediul http://team.hospice.ro/ la una din cele patru curse, sustinand astfel serviciile de ingrijire paliativa oferite de fundatie copiilor si adultilor care sufera de boli incurabile.

2016 este ce de-al noualea an in care organizatia se alatura celui mai mare eveniment sportiv din Capitala, organizat de Bucharest Running Club. La editia din 2015, au participat peste 500 de alergatori, dedicand efortul lor pacientilor afectati de un diagnostic necrutator, iar fondurile stranse cu aceasta ocazie au depasit 60.000 de euro.

Cei care doresc sa alerge la maraton in cadrul Team HOSPICE o pot face completand un formular pe http://team.hospice.ro/. Alergatorii pot sustine organizatia strangand fonduri prin intermediul platformei de fundraising Galantom. De asemenea, companiile pot sustine organizatia prin sponsorizari sau pot suporta taxele de inscriere ale propriilor angajati.

Potrivit unui comunicat remis 9am, anul acesta, mesajul Team HOSPICE se concentreaza pe ideea de echipa in care toti alergatorii sunt castigatori pentru ca alearga pentru o cauza comuna, depasindu-si recordul personal de bunatate, datorita efortului de sustinere a serviciilor de ingrijire paliativa. Inainte de concurs, alergatorii Team HOSPICE vor fi invitati sa completeze online un chestionar pe baza caruia va fi calculat un „indice personal de bunatate”, iar in ziua cursei, la cortul HOSPICE din Piata Constitutiei, vor primi cate o „diploma de bunatate” personalizata.

Parteneri: Hervis, Europa FM, Running Mag, alerg.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.