Social 16 Iulie 2016 12:20
Fostul vicecampion national de lupte greco-romane Anatoli (Tolea) Ciumac a fost retinut, vineri, de politistii de la Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov sub acuzatia de viol si talharie dupa ce a fi luat cu masina o tanara de pe Drumul National 1 pe care ar fi violat-o si apoi i-ar fi sustras suma de 400 de lei.

Tanara care a reclamat ca a fost victima agresiunii a sunat la 112 vineri la ora 16.05. Ea le-a spus politistilor ca a fost violata intr-o padure din apropiere de Otopeni, pe marginea drumului national, sub amenintarea unui briceag. Atacatorul i-ar fi luat si 400 de lei, toti banii pe care ii avea la ea.

Politistii l-au identificat pe suspect in persoana lui Anatolie Ciumac, fost vicecampion national de lupte greco-romane.

„Pe numele barbatului s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lipsire de libertate, viol si talharie, urmand sa fie prezentat in cursul zile de azi Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, cu propunere de arestare preventiva”, arata Serviciul de Presa al IPJ Ilfov, informeaza NEWS.ro.

Anatolie Ciumac este cunoscut pentru ca, in 2009, a intrat in platoul postului de televiziune OTV, in timpul unei emisiuni in direct si a incercat sa-l introduca intr-o pubela de gunoi pe realizatorul TV Dan Diaconescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.