Social 15 Iulie 2016 12:15
Patriarhia Romana a transmis, vineri, un mesaj in care condamna atacul terorist de la Nisa de Ziua Nationala a Frantei si il considera un act "abominabil".
"Biserica Ortodoxa Romana respinge orice forma de violenta si extremism care produce victime in randul populatiei nevinovate si contribuie la instaurarea unui climat nefiresc de teama, neincredere si nesiguranta intre oameni. In aceste momente grele, ne rugam pentru odihna sufletelor celor ucisi, insanatosirea grabnica a celor raniti si ne exprimam compasiunea si solidaritatea cu poporul francez din nou greu incercat", precizeaza Patriarhia Romana intr-un comunicat remis AGERPRES.

Joi seara, un franco-tunisian a intrat in plin cu un camion intr-o multime de oameni la Nisa si a deschis focul inainte de a fi neutralizat de politie. Atentatul s-a soldat cu 84 de morti si zeci de raniti, dintre care 18 sunt in stare de 'urgenta absoluta', potrivit unui nou bilant al Guvernului, relateaza AFP. Printre raniti se numara si doi cetateni romani stabiliti in Franta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.