Social 13 Iulie 2016 16:11
Rezultatele celor 40 de perchezitii efectuate in acesta dimineata, in judetul Arges: aproape jumatate de kg. de aur, 228.000 de lei , 9 drujbe si 3 autoutilitare, care ar fi fost folosite in activitatea infractionala. Cel mai important, salvarea din lanturi a 5 persoane, victime ale retelei infractionale.

La data de 13 iulie a.c., 160 de politisti din cadrul Brigazilor de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti si Craiova, precum si politisti ai Inspectoratului de Politie Judetean Arges, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S. T. Pitesti, impreuna cu reprezentanti ai D.G.A.S.P.C. Arges, au efectuat 40 de perchezitii domiciliare, pentru probarea activitatii infractionale a 90 de persoane banuite de comiterea de infractiuni de exploatare a persoanelor vulnerabile.

In urma perchezitiilor, au fost indisponibilizati 228.000 de lei, susceptibili a proveni din infractiuni de exploatare a persoanelor vulnerabile, aproape un kilogram de bijuterii din aur, 9 drujbe, precum si 3 autoutilitare care ar fi fost folosite in activitatea infractionala, se arata pe site-ul Politiei Romane.

De asemenea, politistii au depistat 5 persoane, 3 adulti si 2 minori, care ar fi fost exploatate de cei in cauza, fiind preluate de reprezentantii D.G.A.S.P.C. Arges.


Intreaga operatiune a fost realizata in urma informarilor primite de la politistii din cadrul Postului de Politie Berevoiesti.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, precum si al Departamentului de Informatii si Protectie Interna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.