Social 13 Iulie 2016 12:15
Ne vom confrunta in continuare in aceste zile cu temperaturi foarte ridicate, insa canicula va fi urmata de furtuni. Meteorologii au emis mai multe coduri galbene de canicula, dar si de ploi.

Astfel, potrivit Administatiei Nationale de Meteorologie (ANM), incepand de miercuri, ora 14:00, pana joi, ora 13:00, va fi in vigoare un cod galben de canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica.

Vizate sunt 12 judete din vestul tarii, din Banat, Crisana, Maramures si vestul Transilvaniei si Olteniei, unde va fi canicula, iar temperaturile vor atinge frecvent pana la 37 de grade Celsius.

De miercuri seara, insa, vor aparea ploile in vestul si sud-vestul tarii, si vor fi averse cu caracter torential, descarcari electrice si intensificari ale vantului cu aspect de vijelie. In plus, izolat va fi grindina, iar cantitatile de apa vor fi de 30-35 l/mp.

Un al doilea cod galben este in vigoare de joi, de la ora 13:00, pana vineri, la ora 08:00, cand se vor inregistra canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica., conform ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.