Social 12 Iulie 2016 15:15
Cele mai multe medii de 10 la examenul de Bacalaureat au fost obtinute in Bucuresti, sapte dintre candidati avand acest rezultat, in timp ce in judetul Maramures cinci absolventi de liceu au obtinut acelasi rezultat, iar cate patru in judetele Constanta, Suceava, Gorj si Valcea.

Conform datelor publicate marti la pranz pe site-ul Ministerului Educatiei, cate trei medii de 10 au fost obtinute in judetele Arges si Brasov. Cate doua medii de 10 au fost obtinute de absolventi din judetele Cluj, Alba, Iasi, Sibiu, Neamt si Vaslui, iar cate o medie de 10 in judetele Hunedoara, Mures, Giurgiu, Prahova, Dambovita, Bihor, Dolj, Buzau, Galati si Bistrita-Nasaud, potrivit NEWS.ro.

La aceasta sesiune a examenului de Bacalaureat, 56 de candidati au obtinut media 10.

Rata de promovare la Bacalaureat este de 66,7% iniante de rezolvarea contestatiilor, potrivit datelor transmise de Ministerul Educatiei. Anul trecut, inainte de rezolvarea contestatiilor rata de promovare a acestui examen a fost de 66,41%.

Rezultatele la examenul de Bacalaureat au fost publicate la ora 12.30 pe site-ul http://bacalaureat.edu.ro, iar intre orele 16.00 si 20.00 candidatii nemultumiti pot depune contestatii la centrele de examen unde au sustinut probele. Contestatiile vor fi rezolvate in perioada 13-15 iulie, urmand ca pe 16 iulie sa fie afisate rezultatele finale,


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.